Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe collectie Bel&Bo viert verjaardag Think Pink

De nationale borstkankerorganisatie Think Pink wordt vijftien dit jaar. Om dat te vieren hebben ze, samen met partner Bel&Bo, een nieuwe nachtgoedcollectie gelanceerd. Tien procent van de opbrengst gaat naar Think Pink, ter ondersteuning van zorg en nazorg voor borstkankerpatiënten.


Bel&Bo creëerde, in samenspraak met Think Pink, een trendy nachtgoedcollectie. Comfort en “feel good” voor elke vrouw staan hier centraal. Daarom werd ook gekozen om de kleren uit viscose te maken. Het is zacht op de huid, soepel, elegant en ziet er nog eens luxueus uit.

Think Pink-voorzitter Heidi Vansevenant legt uit waarom de collectie extra handig is voor mensen met borstkanker: “Samen met de stylisten kozen we bewust voor een doorknoopmodel. Deze nachtgoedcollectie is er dus voor élke vrouw, maar aangepast aan de specifieke noden van lotgenoten. Het matching nachtmasker is een leuk extraatje bij deze collectie.”

De collectie ligt sinds 19 april in de winkel en is ook verkrijgbaar op de webshop: bel-bo.be