Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Neem je viervoeter eens mee naar het hondenfestival

Tijdens het weekend van 30 april en 1 mei moet je op het Sint-Laureinsstrand in Westende zijn voor het hondenfestival. Met leuke hondenshows, initiaties en workshops is er van alles te doen voor zowel honden als baasjes. Perfect om de hond uit te laten dus!


Een dagje zee klinkt iedereen waarschijnlijk als muziek in de oren. Wandelen op de dijk, de wind in de haren in de duinen, luilekkeren op het strand. Ook je viervoeter droomt er waarschijnlijk al heel het jaar van om naar de zee te gaan. Nu is er ook het perfecte excuus: het hondenfestival in Westende georganiseerd door Tudor & Friends.

Je hond zal er kunnen spelen met soortgenoten en ravotten op het strand. Tudor & Friends organiseert ook hondenshows, initiaties en workshops. Als dat allemaal niets voor je hond is, kun je ook een ontspannende wandeling maken door de duinen van Lombardsijde. De kers op de taart? Het hondenfestival is helemaal gratis!

Het hondenfestival vindt plaats in het weekend van 30 april en 1 mei op het Sint-Laureinsstrand in Westende. Je kan binnengaan via de Koning Ridderdijk. De festiviteiten beginnen op zaterdag om 10u en gaan door tot zondag om 19u. Meer informatie kan je vinden op de Facebookpagina van Tudor & Friends.