Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Juttu lanceert eerste fashion collab met Wearable Stories

De Belgische multibrandstore Juttu lanceert hun eerste modesamenwerking met een Belgisch merk, het duurzaam vrouwenlabel Wearable Stories. Juttu koos er dan ook voor om geen professionele modellen maar collega’s de collectie te laten zien.


Meer dan mode

Voor de mensen bij Juttu is het belangrijk dat hun kleding een verhaal meegeeft. Ze willen hoog inzetten op trends, feelgood en positiviteit maar ook op bewustzijn. De samenwerking met Wearable Stories past daarom perfect in dat plaatje. De liefde die ze hebben voor dit soort sterke verhalen is wat de medewerkers met elkaar verbindt. “Voor mij draait de vriendschap om eerlijkheid, steun, liefde, gezelschap… Het is een soort ‘thuis’ tussen mensen” lacht Emma, store manager Juttu Brussel.

                   

Zonnige collectie

Het doel is om de stukken uit de kast te halen wanneer de zon schijnt. De combinatie van felle warme kleuren en zachte natuurtinten zoals blauw en groen creëren een zomergevoel. Wearable Stories X Juttu is een pure, tijdloze collectie van vrouwelijke looks die onderling makkelijk te combineren zijn. Een haltertop, een blouse met halflange of korte mouwen en een zwierige A-lijnrok. De collectie bestaat in totaal uit 14 stuks, boordevol lente- en zomerstukken. Jurken kort of lang, met een ronde hals of een ultravrouwelijke V-hals en zijsplitten.

Echt Belgisch

Voor Juttu is Belgische mode een must. Hun nieuwe partner Wearable Stories was daarom de geknipte kandidaat die bekend staat om  kwalitatieve stoffen en fashionable looks. Dat de modellen voor de shoot ook Belgische medewerkers zijn, is een leuk detail.

De collectie is sinds 12 april te verkrijgen in Juttu winkels en op de webshop.