Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Justin Bieber ontwerpt Vespa

Wist je dat Justin Bieber verslingerd is aan rijden met de Vespa? Die passie heeft hij weten te verzilveren in een samenwerking met het Italiaanse scootermerk. Het resultaat is een hagelwitte tweewieler, inclusief vlammenprint.


Bieber stak zijn passie voor Vespa’s nooit weg: “Mijn eerste keer op een Vespa was ergens in Europa, waarschijnlijk in Londen of Parijs. Ik weet nog goed dat ik een Vespa zag en meteen dacht ‘Daar wil ik op rijden’. Het was fantastisch, de wind door m’n haren, de vrijheid. Echt puur plezier”, aldus Justin.

Monochroom

Van zadel tot handvaten en zelfs spaken van de velgen: alles is wit. De witte kleur die alle elementen doorkruist, belichaamt creatieve drive, levendigheid en energie. Gedeelde waarden die zowel voor Bieber als Vespa essentieel waren in het ontwerp.

Het volledige plaatje

JUSTIN BIEBER X VESPA komt er met de klassieke 50 en 125 cc-motoren waar Vespa voor bekend staat, maar nu volledig verniewd volgens de meest recente milieuwetgeving. Daarnaast heeft de scooter nog andere moderne snufjes zoals een modern multifunctioneel scherm dat met de smartphone verbonden kan worden.

De exlusieve limited edition wordt mooi aangevuld door een collectie accessoires. Een tas, handschoenen en een volledige witte helm met de bijhorende vlammen vervolledigen de lijst.

Een nieuwe creatieve uitlaatklep

Justin: “Ik hou van Vespa en het is zo cool om met zo’n iconisch merk te kunnen samenwerken. Mezelf kunnen uitdrukken, of het nu via kunst, muziek, visuals of stijl is, iets vanaf nul kunnen creëren – dat maakt me tot wie ik ben. Het doel van creëren en ontwerpen is uiteindelijk altijd om je eigen unieke twist te geven aan dingen”

Kan je niet wachten om in Justin Bieber-stijl door de Vlaamse velden snorren? De pre-booking gaat van start op 20 april.