Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Gigi Hadid in nieuwe campagnefilm van H&M

De nieuwe campagnefilm van H&M introduceert het Hôtel Hennes. Een fictief hotel geïnspireerd door de legendarische kunsthotels waar vroeger artiesten, geleerden en andere iconen vertoefden. Vandaag is het hotel vooral gevuld met modellen die de nieuwe collectie van H&M tonen.


De campagnefilm word geregisseerd door Bardia Zeinali, die onder andere ook de muziekvideo van het liedje “Yummy” van Justin Bieber heeft gemaakt. De set van het hotel zelf is extravagant en experimenteel. Het moet een plek voorstellen waar mode geen regels heeft.

Gigi Hadid speelt de eigenaar van het hotel. In de film ontvangt ze een nieuwe klant, vertolkt door model Jill Kortleve. De rest van de modellen helpen Gigi om de nieuwe gast een warm welkom te geven.

Iedereen die meedoet in de campagnefilm draagt ook de nieuwe zomercollectie van H&M. Die bestaat vooral uit strandhanddoeken, zonnebrillen, tote bags, bikini’s, shorts en T-shirts. De collectie ligt in de winkel vanaf 28 april.