Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Havaianas gaat in zee met ROTATES voor slippercollectie

Zon, zee, strand en… nieuwe slippers natuurlijk! Het Braziliaanse label Havaianas heeft een samenwerking aangekondigd met het Deense modehuis ROTATE. Resultaat: een kleurrijke zomercollectie slippers met flair.


Havaianas, het gekende Braziliaanse slippermerk gaat samenwerken met het Deense modehuis ROTATE voor een limited collection slippers. De driedelige collectie is een mix van van de glamoureuze uitstraling van ROTATE en het comfort waarvoor de slippers van Havaianas bekend staan.

De capsulecollectie bestaat uit drie paar slippers. Elk voorzien van de iconische rubber zool met logo en afgewerkt met een ROTATE-pin op de band. De flip-flops zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: ROTATE’s gekende kleuren hot pink en levendig groen en een trendy pythonprint.

De collectie is ontworpen als ultieme accessoire voor de zomercollectie van ROTATE. Perfect te combineren met de zomerjurken van het Deense merk, de slippers zorgen voor een casual chique zomerlook.

De Havaianas x ROTATE capsule collectie is verkrijgbaar vanaf 27 april in geselecteerde boetieks en op: www.havaianas.com