Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Haute couture juwelen

Isabelle Bergman ontwerpt juwelen op maat. Haar fascinatie voor kunst en art deco leidt tot een heel persoonlijke, kleurrijke stijl.


Isabelle Bergman raakte heel jong al gefascineerd door juwelen. Haar vader nam haar regelmatig mee naar diamantairs. Iedere zondag stond er ook een bezoek aan de veilinghuizen op het programma: “In het begin vond ik dat niet leuk, maar ik heb daar toch heel veel inspiratie kunnen uithalen. Op die veilingen werden er vaak art deco-juwelen verkocht en zo is de interesse gegroeid.”

Isabelle ontwerpt tijdloze juwelen en wil ook dat ze bij alles passen en voor alle gelegenheden geschikt zijn. “Voor mij zijn juwelen een aanvulling van mijn persoonlijkheid en mijn smaak. Ze zijn de final touch die mijn outfit afmaken en me een goed gevoel geven.”