Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hailey Bieber lanceert brillencollectie met Vogue Eyewear

Hailey Bieber, aka mevrouw Justin Bieber, heeft een zomerse brillencollectie ontworpen voor Vogue Eyewear. Voor de capsulecollectie van acht brillen staat de persoonlijkheid van Hailey volledig centraal.


De brillencollectie van Hailey Bieber en Vogue Eyewear combineert aardetinten met opvallende vormen en fijne monturen. Elke bril belichaamt het het spontane, opgewekte karakter en de naturelle, ongedwongen schoonheid van het model.

Hailey legt uit waarom ze voor deze samenwerking is gegaan: “Ik ben van mening dat brillen hét accessoire bij uitstek zijn om een sprekende look neer te zetten. Met deze collectie heb ik dan ook geprobeerd om acht brillen te ontwerpen die passen bij elke look.”

Deze capsulecollectie combineert zonnebrillen en optische brillen. Elk montuur uit de collectie heeft een eigen signatuurlogo op de veer en komt in een trendy, op maat gemaakt, etui. De collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en via vogue-eyewear.com.