Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Haal de natuur naar binnen: de interieurtrends van dit moment

De pandemie leerde ons anders naar wonen kijken. Samen met meer thuis leven en werken, steeg de vraag naar rust en groen. Door de vele wandelingen en het herontdekken van groen in onze buurt, nodigen we de natuur vaker uit in de woonkamer. De nieuwe collectie van La Redoute speelt hier volop op in. 


Ga voor groen

When nature calls, don’t let it go to voicemail. Meer planten in huis hebben is niet alleen goed voor meer zuurstof, de groene look creëert kalmte en rust. Een trendy woning is de ideale plaats voor een stijlvolle jungle in de huiskamer. Een samenspel van gevulde bloempotten en vazen maakt van jouw huis een paradijs. Voor die extra natuurlijke toets, kan je kiezen voor materialen zoals rustieke keramiek of rattan aka rotan.

Natuurlijke materialen en kleuren

Ben je op zoek naar een zachte uitstraling voor je woonst? Ontdek dan de sereniteit van linnen, katoen en bamboe. Gewassen linnen kussens en gordijnen zorgen voor comfort dat mooi samengaat met een rustgevend interieur. De collectie van La Redoute maakt gebruik van deze materialen in hun AM PM lijn. Bemeubel je huis met rustige kleuren. Creëer een waar plezier voor het oog met lichte aardetinten en mirtegroen.