Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Foodevent Fourchette maakt zomerse comeback

Na een pauze van twee jaar gaat het Gentse foodevent, Fourchette, in juni voor een culinaire comeback. Deze editie vindt plaats in een unieke maar geheime outdoorlocatie. De succesformule blijft dezelfde.


Fourchette is na drie eerdere edities een vaste waarde onder de foodlovers geworden. Zij kiezen zoals altijd bij de reservatie van hun ticket tussen twee vijfgangenmenu’s en hun favoriete topchef. Die chefs komen dit jaar uit sterrenzaken als Vrijmoed, Castor, Publiek, Souvenir en Oak. Ook patissiers Pierre Marcolini en Joost Arijs zijn van de partij.

Dit hoogstaande culinaire event vindt plaats op 4, 5 en 6 juni. De geheime locatie, in Sint-Denijs-Westrem, wordt met Fourchette vast en zeker een zomerse hotspot.

Tickets zijn verkrijgbaar op hun website en kosten 105 euro.