Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Films, series en games komen tot leven in FACTS

Films, series en games komen tot leven in het wondere universum van FACTS. Tijdens het tweedaagse fandomfestival ontdek je nieuwe spelletjes, ontmoet je wereldberoemde acteurs en kan je allerlei gadgets kopen van jouw favoriete serie, game of film. Bezoekers gaan ook maar al te graag verkleed in hun favoriete character naar het event.


De wondere wereld van cosplay

Cosplay klinkt je misschien niet bekend in de oren, maar voor heel wat mensen is dat een heuse hobby. Je verkleden in je favoriete character van je favoriete boek, serie, film of game: het kan allemaal. De meeste cosplayers gaan dan ook zelf aan de slag om hun kostuum helemaal in elkaar te knutselen. Tijdens FACTS is het dan ook hun doel om mensen te kunnen entertainen met hun outfits, op de foto te gaan met hun helden, maar vooral om een heel fijn weekend te beleven.

Op de catwalk

Tijdens het FACTS-weekend kunnen cosplayers hun outfit ook showen op een catwalk. Dat kan via de officiële wedstrijden, maar ook via de catwalk middenin de Geek-market. Je zult er gegarandeerd je ogen de kost kunnen geven en misschien ook inspiratie kunnen opdoen voor jouw volgende cosplay!

Nieuwigheden ontdekken

Naast genieten van de sfeer, mensen ontmoeten die dezelfde interesses hebben en gadgets kopen van je favoriete serie, game, boek of film, kan je ook heel wat nieuwigheden ontdekken. Verschillende nieuwe games, series of films zijn te ontdekken tijdens het weekend.

Plezier voor groot en klein

Onze prijs voor schattigste kostuum gaat ongetwijfeld naar de kleine jongen in zijn Baby Yoda pakje. Het is dus niet enkel fijn om je zelf te verkleden, maar ook om de kostuums van anderen te ontdekken, of gewoon om een dag vol geeky pleasure te beleven. Voor kinderen ongetwijfeld een machtige dag, maar voor volwassenen zeker ook! Ons zien ze zeker terug op FACTS.