Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Empower your network met Angelique en Barbara

Ondernemersduo Barbara De Beir en Angelique Foré lanceren Generation WOW, een uplifting ondernemersplatform voor vrouwen in België. Ze hebben het hun missie gemaakt om andere ondernemers te inspireren en dat doen ze nu met hun Empower Your Network-event.


Generation wie?

Angelique en Barbara bundelden hun krachten en kennis van ondernemen samen en startten met Generation WOW om andere onderneemsters te ondersteunen. Ze geloven als geen ander in de kracht van een netwerk. Daarom is de community zo belangrijk voor hen.

Je kan een kijkje nemen op hun website om meer te leren over Generation WOW.

Empower your network

Het powerduo startten vorig jaar met een podcastreeks, waarbij ze langsgaan bij ondernemende vrouwen met pit. Nieuw voor de dames nu: het Empower Your Network event. Een dag vol inspirerende sprekers met o.a. niemand  dan Esther Perel, psychotherapeut, relatie-expert, die live ook antwoorden zal beantwoorden, lekker eten, gezelligheid en verrassingen in Kursaal Oostende.

Wil je er graag bij zijn op 13 juni? Maak hier kans op een duoticket! Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.