Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De zes schoenentrends van deze lente

De lente is nu echt in het land. Nog op zoek naar inspiratie om je zonnige look af te werken? Dit zijn de zes schoenentrends dit seizoen.


1. Metallics

In een gedurfde bui? Metallics zijn dé schoenentrend dit seizoen. Van zilver en goud tot brons. Hoe meer ze glanzen, hoe beter! Deze statement sandalen zijn een echte must-have.

2. Jaren ’90 muiltjes

Wie jaren ‘90 zegt, zegt muiltjes. Deze trendy schoen vinden een plaats onder elke outfit. Van fleurige kleedjes tot een goede, comfy jeans: voor elke mood een muiltje.

3. Puntige slingbacks

Als je jouw nieuwe favoriet nog niet hebt gevonden, kijk dan eens naar de puntige slingbacks. Deze iconische hakken met modieus enkelbandje geven je de hoogte zonder het afzien. Door de verschillende stijlen zijn ze toepasselijk bij elke lentelook.

4. Felle sandalen

Lente betekent kleur. De leukste manier om dit seizoen met felle kleuren gezien te worden is met funky sandalen. Ze pimpen een neutrale outfit of geven een levendige look net die extra gedurfde toets.

5. Comfy slides

Laat je hakken liever links liggen op een drukke lentedag? Kies dan voor de hipste schoen onder grote namen zoals Kanye West, Bella Hadid of de Kardashians. Ze zijn niet enkel comfortabel, de verschillende stijlen bieden talloze combinaties met je garderobe.

6. Gladiator sandals

Voor wie sierlijke schoenen achter zich laat, zijn deze gladiator sandalen de perfecte match. De stoere dikke zolen geven je look nieuw leven. Loop comfortabel enkele centimeters hoger en laat coole voetsporen achter.