Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De architectuurbijbel voor liefhebbers en professionals is er weer

Buitengewoon Belgisch Wonen is er weer. De zevende editie is opnieuw een must-have voor iedereen die gebeten is door bouwen, interieur of wonen. Het boek ligt vanaf nu in de boekenwinkel.


Buitengewoon Belgisch Wonen 7 bundelt een selectie van vijftig bijzondere woningen van de hand van Belgische architecten, zowel gevestigde waarden als aanstormend talent. De ideale inspiratiebron voor iedereen met liefde voor architectuur en interieurinrichting.

De projecten zijn in beeld gebracht door de beste architectuur- en interieurfotografen uit België. De foto’s tonen je verschillende originele ideeën en speciale materiaalkeuzes. De architect motiveert ook iedere keer zijn keuzes en handige grondplannen begeleiden je doorheen de woningen. Zowel budgetvriendelijke als luxueuze projecten komen aan bod.

Buitengewoon Belgisch Wonen 7 ligt vanaf vandaag in de boekenwinkel. Het boek wordt uitgegeven door Lannoo en kost €49,99.