Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Bloemen van bij ons voor Moederdag

VLAM spoort consumenten met een campagne aan om bloemen uit Belgische teelt te schenken voor moederdag. Met hun digitale tool kan je het perfecte boeket samenstellen voor de moederfiguur die jij in de bloemetjes wil zetten.


De bloemendag bij uitstek

Moederdag is hét moment om een bloemetje te schenken. Het is een simpel maar mooi gebaar dat je dankbaarheid betuigt. In totaal werd er in 2020 zelfs voor 23 miljoen snijbloementeelt geproduceerd, waarvan 20 miljoen in Vlaanderen. Denk maar aan gerbera, roos, tulp, anjer, iris, lelie en nog zo veel ander soorten.

Digitale tool

Om uit dat wijde assortiment de juiste keuze te maken, biedt VLAM hulp met een test op www.groenvanbijons.be . Na elke vraag over jouw mamafiguur, krijg je een digitale bloem. Daarvan wordt op het einde een mooi boeket van samengesteld waarmee jij naar je lokale florist kan. Vraag bij je aankoop ook zeker naar inlands geteelde bloemen.