Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vipp tovert boerderij om tot luxe hotelkamer

Ooit al eens in een oude boerderij willen slapen maar toch de luxe hebben van een moderne woning? Nu kan het. Vipp heeft een oude boerderij in Denemarken volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een hotelkamer. Nog geen reis geboekt? Dan is nu het moment.


In Lolland Denemarken heeft Vipp hun vierde hotel geopend op het terrein van Søllestedgaard. Hier kun je een gerenoveerde boerderij boeken die helemaal heringericht is door interieurbedrijf Vipp. De rustieke boerderij straalt vooral moderniteit en sereniteit uit.

De natuur heeft hier de bovenhand maar er is ook een mooie geschiedenis op dit domein. Net naast de boerderij ligt het landgoed van Søllestedgaard, dat dateert uit 1800. Daarbij liggen de grootste velden uit Denemarken. Hier worden dus heel wat eigen groenten gekweekt die over heel Denemarken in verschillende Michelinrestaurants geserveerd worden.

Wil je zelf ook een verblijfje boeken in dit idyllische plekje in Denemarken? Ga dan naar: www.vipp.com