Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tiktokker toont mascara-hack voor langere wimpers

Mascara zit bijna standaard in de make-uptas van elke vrouw maar wat als we je zeggen dat we de ultieme hack hebben om ‘m aan te brengen? Dat is wat enkele TikTokkers toch beweren met hun nieuwe techniek.


Volgens het filmpje van Lina, @makeupbylxna op TikTok, doen we mascara al heel ons leven verkeerd op. In plaats van horizontaal onze wimpers naar boven en onderen te borstelen, toont zij hoe het moet. Je houdt je ooghoek vast, houdt je borsteltje verticaal en borstelt dan van links naar rechts. Zo krijgen alle wimpers van boven tot onder een laagje mascara. Nadien kan het wel zijn dat je nog eens horizontaal moet borstelen zoals je gewend bent.

 

 

Het voordeel aan deze techniek is dat er veel minder kans is op klontertjes en dat je wimpers er veel natuurlijker uitzien. Ze lijken ook langer en hebben meer volume. Andere TikTokkers stonden er ook versteld van toen ze het probeerden. Goed om te weten wanneer je nog eens een killer look wilt!