Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

The Ultimate Car Crush van Lieven Goeman en Bert Voet

Lieven en Bert zijn twee autoliefhebbers. Lieven verzamelt oldtimers, Bert schrijft er graag verhalen over. De twee kunnen elkaar vinden in de passie voor oude wagens en vertellen over hun “ultimate car crush”.


Passie voor old timers

Zowel Lieven als Bert zijn al van jongs af aan gebeten door hun passie voor wagens. Bert is schrijver en verzamelt al 8 jaar lang verschillende verhalen van oldtimer verzamelaars. Zijn lijstje aan verzamelaars is al ettelijke pagina’s lang, maar hij heeft ze nog lang niet allemaal gevonden hier in België. Hij selecteerde 35 verzamelaars voor in zijn nieuwe boek “The Ultimate Car Crush“. Hij brengt hun verhaal mét prachtige foto’s. Op de cover van het boek: de Arnolt Bristol van Lieven.

Verzamelaar in hart en ziel

Lieven is uroloog bij AZ Delta, maar in zijn vrije tijd vertoeft hij het liefst bij zijn oldtimers. Ritjes maken, eraan werken of research doen naar andere met fijne verhalen: liever doet hij niet. “Een goede oldtimer voor mij, is eentje met een heel mooi verhaal. Ik houd dan ook graag contact met de persoon van wie ik de wagen koop”.

Lieven en Bert kunnen elkaar dus goed vinden in de liefde voor oude wagens. We spraken met hen over die passie!