Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens kijkt: welke series en films wil je niet missen in april?

Elke maand bekijkt de redactie welke films en series uitkomen op onze Belgische streamingdiensten. In april kun je genieten van enkele prachtige natuurdocumentaires, een musical voor heel het gezin en een Belgische hitserie.


Better Nate Than Ever

Deze musicalkomedie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim Federie, volgt het verhaal van Nate Foster en zijn droom om een Broadwayster te worden. Er is enkel een klein probleempje, Nate wordt nooit gecast voor de toneelstukken of musicals op school. Daarom beslist hij om samen met zijn beste vriend Libby zijn kansen te wagen op The Big Apple. Wanneer hij daar zijn vervreemde tante Heidi tegen het lijf loopt, verandert Nate’s leven volledig.

Better Nate Than Ever is vanaf 1 april beschikbaar op Disney+.

 

Polar Bear

Polar Bear gaat over een ijsbeer die als nieuwe moeder de herinneringen aan haar eigen jeugd gebruikt om het moederschap te navigeren. Daarnaast wordt de wereld van de ijsberen vandaag de dag steeds gevaarlijker. De documentaire wordt verteld door Academy Award-genomineerde Catherine Keener.

Polar Bear is vanaf 22 april te zien op Disney+.

 

Russian Doll Seizoen 2

Vier jaar nadat Nadia en Alan uit de tijdslus ontsnapten, blijft seizoen twee van Russian Doll existentiële thema’s verkennen door een humoristische science fiction-lens. Dit keer ontdekken ze een tijdportaal in één van de beruchtste plekken in New York. Eerst lijkt het allemaal een leuk avontuur, maar al snel wordt het portaal te veel voor Nadia en Alan. Opnieuw proberen ze te ontsnappen uit de kluwen van een tijdportaal.

Seizoen 2 van Russian Doll is vanaf 20 april beschikbaar op Netflix.

 

Our Great National Parks

Deze vijfdelige documentaire focust op de mooiste natuurparken in de wereld en de flora en fauna die daar leven. Our Great National Parks probeert het verhaal van elk natuurpark te vertellen vanuit het perspectief van de dieren die daar leven. Oud-president Barack Obama vertelt hun verhaal.

Our Great National Parks is beschikbaar op Netflix vanaf 13 april.

 

Grond

De serie, gemaakt door Adil El Arbi en Billal Fallah, gaat over een Marokkaanse broer en zus die de begrafenisonderneming van hun vader overnemen. Ze besluiten om de zaak wat moderner te maken. In plaats van overleden moslims naar hun geboorteland te repatriëren om ze daar te begraven volgens moslimtradities, besluiten ze de heilige grond naar België te importeren.

Grond is vanaf 26 april te zien op Streamz.

 

Bekijk ook: