Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe collectie Kiabi schreeuwt girl power

Kledingmerk Kiabi zet zich in voor vrouwenrechten met een nieuwe collectie die uitkomt op 8 maart. Op Internationale Vrouwendag dus. De collectie springt direct in het oog met zijn opvallende slogans.


Het thema van Internationale Vrouwendag dit jaar is “#BreaktheBias“. Hiermee wil de organisatie een oproep doen voor meer inclusiviteit, gelijkheid en diversiteit. Ook Kiabi vindt dit een belangrijke boodschap. Hun nieuwe collectie in leuke retrokleuren heeft opvallende slogans waaronder “Women’s Day is every day“.

“Het bedrijf heeft zich altijd al ingezet voor waarden zoals inclusiviteit en gelijkheid,” zegt Doriane Magnus, leader marketing. Artistiek directeur Alexandre Pesty vult aan: “We wilden alle vrouwen vieren. Daarom ook een collectie waar krachtige vrouwen centraal staan.”

De collectie van Kiabi ligt binnenkort in de winkel.

Bekijk ook: