Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuw Belgisch handtassenmerk MAE verovert harten

Met het Antwerpse MAE kunnen fashionista’s sinds kort kiezen voor een gloednieuw handtassenmerk. Naast tassen, maken ook sjaaltjes deel uit van de collectie.


MAE werd onlangs officieel gelanceerd. De accessoires worden ontworpen samen met de stylingafdeling van Veritas. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de eerste collectie van MAE exclusief in Veritas wordt verkocht.

 

 

Het merk onderscheidt zich door tijdloze monogramprints, opvallende kleuren en een luxueuze uitstraling. Het is vrouwelijk en zacht maar nog steeds cool. Ook al focust MAE op kwalitatieve materialen en een gedetailleerde afwerking, toch wil het betaalbaar en toegankelijk blijven.

 

 

De eerste collectie van MAE heeft voor elk wat wils. Crocoprints, gewatteerde tassen en monogram prints zorgen voor een sterk contrasterende stijl. Werk het af met bijpassende accessoires en je look is compleet!