Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Mode met een verhaal

Voor haar werk als model komt een uitgebreide garderobe van pas voor Charlotte aka Miss C, maar ook in het dagelijks leven houdt ze van kleding met een verhaal.  Ze laat ons enkele uitzonderlijke stukken zien.


In februari liep Charlotte nog in de show van House of Ikons tijdens London Fashion week en er staan binnenkort nog diverse opdrachten in het buitenland op het programma.

Voor haar werk draagt ze vaak uitzonderlijke creaties, maar ook de privé-collectie van Charlotte bevat tal van prachtige stukken. Limited editions van Rita Ora en Jeremy Scott voor Adidas bijvoorbeeld. Of de schoenen met speciale hak van Jeffrey Campbell waarmee ook Madonna al gespot werd. Dergelijke collector’s items vind je natuurlijk niet zo maar, daarvoor speurt Charlotte dan ook met veel geduld op tweedehandssites.

Het is niet meteen haar ambitie om zelf te ontwerpen, al heeft ze wel een korset in elkaar gestoken met… toiletpapier!

Bekijk ook: