Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Marijne Van Boeckel helpt je om je lijf graag te zien

Marijne Van Boeckel strijdt voor de gelijke behandeling van alle lichamen. Dik of dun, Marijne helpt je om positief tegenover je eigen lijf te staan. Ze doet dat niet enkel via haar instagramaccount, maar ook met haar organisatie Dik Voor Mekaar.


Omring je met de juiste mensen

Jezelf omringen met de juiste mensen is altijd een goed idee, zeker als je je niet zo zeker voelt van jezelf of je lichaam. Mensen die jou graag zien om wie je bent, dat is het belangrijkste. Heb je eens een mindere dag? Onthoud dan vooral dat er genoeg mensen zijn die jou graag zien, hoe je er ook uit ziet.

Neem een momentje voor jezelf

Marijne haar moment voor haarzelf? Haar insmeren met bodylotion en haar lichaam ervaren. Zo kan je meer en meer alle aspecten van je lichaam leren accepteren.

Eet voedzaam

Ben je iemand die graag eet? Wie niet! Het belangrijkste voor je mentale welzijn: eet omdat je honger hebt, omdat je voelt dat je lichaam het nodig heeft. Maak lekkere, voedzame maaltijden klaar en stop met eten wanneer je voelt dat je vol zit. Geniet dan ook van die pizza met vrienden zonder schuldgevoel!

Sport om jezelf in beweging te brengen

Is sporten niets voor jou? Misschien heb je dan gewoon nog niet de sport gevonden die jou op het lijf geschreven staat. Sport dient ook niet per se om af te vallen, maar eerder om je lichaam gezond in beweging te houden, want beweging is voor iedereen belangrijk.

Meer tips voor een body positive mindset? Volg Marijne op Instagram!