Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Lifestyle Gent/Sfeer komt er weer aan!

Heeft je woonkamer een opfrissingsbeurt nodig? Ben je nog op zoek naar tuininspiratie? Kom dan naar Lifestyle Gent/Sfeer in Flanders Expo Gent op 12 tot 14 maart en 18 tot 20 maart voor de beste tips en tricks voor interieur, tuin en zwembad.


Naast interieur, tuin en zwembad biedt Lifestyle Gent/Sfeer sinds dit jaar ook advies en inspiratie voor reizen, gastronomie en kunst. Je kan er nu dus een vakantie boeken, verrassende recepten proeven of een nieuw servies aanschaffen. Ook is het nog steeds de perfecte plaats om inspiratie op te doen over interieur, gastronomie en kunst.

Op vrijdag 18 maart tussen 18 en 22u is het ook Nacht van Lifestyle Gent/Sfeer met een optreden van Metejoor. Veel om naar uit te kijken dus!

Meer informatie over het event kun je vinden op: www.lifestylegent.be