Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kleine gelukjes

Psychotherapeute Annelien Jonckheere helpt mensen om hun weg naar geluk terug te vinden. Dat doet ze niet enkel met gesprekken, maar nu ook met kleine chocolaatjes met een boodschap.


Annelien Jonckheere begeleidt mensen die op zoek zijn naar zichzelf of moelijkheden ervaren. Ze helpt hen om probleemoplossend te denken. Dat kleine duwtje in de rug dat veel mensen vaak eens nodig hebben, wil ze nu niet enkel met haar gesprekken doen, maar ook met kleine fortune-chocolaatjes!

Woppaaaa!

Van een strijdkreet gesproken! Woppaaaa is dé strijdkreet van Annelien. Bij alles wat goed gaat of waar het even moeilijker gaat, krijgt ze terug energie om door te gaan door de kreet. Da naam voor de chocolaatjes viel dan ook snel bij iedereen in de smaak. Het idee van de chocolaatjes had Annelien al een hele tijd, maar ze wist niet hoe ze de fortunec hocolates voor haar zag.

Na een uitgebreid productieproces kwam ze samen met haar team op de chocolaatjes zoals ze er nu uit zien. 7 verschillende, met 7 verschillende boodschappen, om je dag meteen goed te starten óf goed doormidden te breken.

Bewust vertragen

Bewust vertragen is iets wat we allemaal wat meer mogen doen. De kleine pralines helpen je ook daar bij. Mocht je ze te snel naar binnen willen werken, mis je de boodschap van je fortune chocolate, wat natuurlijk zonde zou zijn. Een les die je zeker mag meenemen!