Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Julie Vermeire brengt zonnige collectie uit met CKS

TikTok celebrity, TV-persoonlijkheid en eeuwige optimist Julie Vermeire lanceert voor een tweede maal een kledingcollectie met Belgisch modemerk CKS. Na een eerste succesvolle samenwerking sloegen de twee opnieuw vol enthousiasme de handen in elkaar. Het resultaat? Een zomerse feelgoodcapsule met beachy vibes, felle kleuren en speelse snits.


Het is niet de eerste keer dat Julie Vermeire en CKS samen een collectie uitbrengen. De vorige, winterse samenwerking smaakte duidelijk naar meer voor beide partijen. Julie: “Onze vorige collab verliep al ontzettend vlot. Ik geniet volop van onze fijne samenwerking. Toen CKS mij vroeg om samen een tweede kledingcollectie te tekenen, moest ik niet lang nadenken.”

Girls just wanna have sun

Als rasechte zomerfanaat ging Julie aan de slag met haar kleurrijke moodboards. Inspiratie voor de collectie vond ze op de sociale kanalen Pinterest en Instagram. Na eindeloos scrollen, en zomerse looks, toffe prints en de juiste kleuren te bepalen, zat Julie samen met het ervaren designteam van CKS.

“Een kledinglijn die jouw naam draagt, da’s toch dé droom van iedereen? CKS luisterde naar mijn ideeën, gaf stijladvies en bracht samenhang in de collectie. Ik ben hen enorm dankbaar dat ik zo’n uitgebreide kledinglijn met diverse stuks op de markt mag brengen. Een mens zou van minder blij worden”, lacht Julie.

Oh happy days

Met zand tussen de tenen, een zeebries in het haar, en – hoe kan het ook anders – de zon die op haar huid brandt, straalt Julie in haar nieuwe collectie Soulshine.  Al straalt de hele collectie vakantievibes uit, zijn de stuks ook geschikt om vrolijk mee naar het werk of school te gaan

Let your colors shine bright

De nieuwe collectie is kleurrijk, speels en comfortabel: zomerse pastel, tie dye en fladderende cuts. “Mijn volgers kunnen het beamen: ik ben niet het meisje dat dagelijks op hakken paradeert. Ik hou van comfortabel chic en casual. Je moet je goed voelen in je kledij. Dat wilde ik ook bereiken met mijn collectie”, aldus Julie.

De collectie is beschikbaar vanaf 31 maart in de CKS-winkel in jouw buurt en online via de webshop.

Bekijk ook