Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens Kijkt: Welke series en films wil je niet missen?

Elke maand blikt Tendens vooruit naar de nieuwste films en series die op streamingdiensten in België uitkomen. In maart komt er heel wat nieuws aan, van animatiefilms tot musicals.


Turning Red

Turning Red is de nieuwste Pixarfilm die op Disney+ uitkomt. De film gaat over een dertienjarig meisje Meilin Lee. Wanneer zij sterke emoties voelt, verandert ze in een rode panda. De film is beschikbaar vanaf 11 maart.

Moon Knight

Moon Knight volgt Steven Grant, een doodgewone man die werkt in een cadeauwinkel. Wanneer Steven plotse blackouts krijgt, ontdekt hij dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft. Hij deelt zijn lichaam namelijk met huurmoordenaar Marc Spector. Deze nieuwe Marvelreeks komt op 30 maart naar Disney+.

West Side Story

Steven Spielberg heeft zich ontfermd over de klassieker West Side Story uit 1961. Deze remake van de hitmusical volgt het liefdesverhaal van Tony en Maria. Maar overleeft hun liefde de bendeoorlog die op dat moment door New York City raast? West Side Story komt op Disney+ op 2 maart.

Bridgerton

Het tweede seizoen van de succesvolle Netflix-serie Bridgerton belooft nog meer intrige, meer liefde en meer geroddel. Dit seizoen volgt Anthony Bridgerton en zijn driehoeksrelatie met zijn verloofde en haar oudere zus. Het nieuwe seizoen komt uit op 25 maart op Netflix.

Hidden Assets

Een lading diamanten in Limerick, een lichaam in Antwerpen en een reeks terroristische bomaanslagen. Hoe zijn ze allemaal verbonden? Detective Emer Berry probeert het uit te vogelen. Deze reeks heeft ook heel wat Belgisch talent waaronder Wouter Hendrickx, Mathieu Sys en Robbie Cleiren. De serie is te zien op Streamz vanaf 16 maart.