Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Steal the look van deze bekende vrouwen

Ook al eens een vrouw in de spotlights gezien die een prachtige jurk draagt maar geen idee waar ze die vandaan heeft? Niet getreurd! Wij tonen je inspiratie voor vier outfits gebaseerd op de killer looks van vier bekende dames.


Beyoncé’s gele Lemonade dress

In de muziekvideo van Beyoncé’s Lemonade zien we haar de auto van haar ex-vriend kapotslaan. Dat is geen aanrader, maar de gele jurk die ze draagt is dat wel. De volgende maxi-jurken geven je hetzelfde krachtige gevoel dat Lemonade nog steeds bij ons teweeg brengt.

Sharon Stone’s witte jurk uit Basic Instinct

Iedereen kent de scène uit Basic Instinct waar Sharon Stone’s karakter verleidelijk de benen spreidt. Of ze nu wel of geen ondergoed draagt blijft de eeuwige discussie. De film lanceerde in ieder geval haar carrière en daar zit de iconische witte jurk ook voor iets tussen.

Tip: We zouden je aanraden je aan om wel ondergoed te dragen bij de volgende jurken.

J-Lo’s tropische jurk

Op de Grammy’s in het jaar 2000 kwam J-Lo aan in een gewaagde jurk met een decolleté tot onder haar navel. De jurk is nog steeds veelbesproken en een inspiratiebron. Tropische en safariprints zijn zelfs dé sterren van dit seizoen. En trouwens: Je navel laten zien is geen must!

Prinses Diana’s “Revenge Dress”

Prinses Diana droeg deze jurk op dezelfde dag dat haar man, prins Charles, op televisie toegaf dat hij vreemd was gegaan. Op dat moment lag de jurk al drie jaar in haar kast maar vond ze hem te gewaagd. Maar die dag gooide ze de reserves overboord. Ook op zoek naar een statement-item? Deze nauw aansluitende jurken zijn perfect om de look van Diana te repliceren.