Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Met deze trends kun je op beide oren slapen

Stap je soms met het verkeerde been uit bed? Misschien heb je wel nood aan een nieuwe slaapkamer. Om de internationale dag van de slaap te vieren tonen wij je de nieuwste slaapkamertrends. Zo slaap je zeker als een roos.


Pastel Poem

Pastels stralen rust uit en net daarom passen ze goed in de slaapkamer. Zo creëer je toch wat kleur zonder te felle kleuren te gebruiken. Ook op het balkon passen pastelkleuren perfect.

Zebra Chic

Hou je het toch liever bij zwart-wit? Dan is Zebra Chic de trend die je zoekt. Opvallende patronen en strakke lijnen springen meteen in het oog maar zorgen tegelijk toch voor een kalmte in de slaapkamer.

Vintage Terracotta

De seventies-vibes van Vintage Terracotta brengen een retrosfeer in de slaapkamer. De terratinten vind je terug op de muren maar ook vooral in de accessoires. Ze zijn ook makkelijk combineerbaar met andere aardse kleuren en natuurlijke materialen.

Met deze trends kun je de slaapkamer een verfrissingsbeurt geven. Zo kun je op beide oren slapen.