Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De must-haves van Pauline Grossen

Modeblogger Pauline Grossen neemt ons mee in haar kleerkast en toont een paar van haar favoriete outfits van het moment.


Heel veel kleur

“Ik draag graag veel kleur, the bolder the better!” Pauline is een heel kleurrijk persoon en laat dat ook zien in haar kledingstijl. Kleur op kleur dragen is voor haar dan ook helemaal geen probleem. Hoe meer kleur hoe beter!

Statement piece

Pauline kiest soms ook eens voor een echt statement piece, iets die meteen in het oog springt als je haar voorbij ziet lopen op straat. Hier toont ze een lederen jasje dat een gekke, felle print heeft en dus opvalt. De rest van haar outfit houdt ze dan het liefst een pak rustiger.

Zelf ook inspiratie opdoen bij Pauline? Volg haar dan zeker op Instagram.

Bekijk ook

We mochten eerder al eens langs gaan bij Pauline. Ze gaf toen haar tips mee om zich wel in haar vel te voelen.