Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De must-haves van Chloé Vandenbussche

Modeblogger Chloé Vandenbussche neemt ons mee in haar kleerkast en toont een paar van haar favoriete outfits van het moment.


Dit is een echte Chloé-outfit

Om een echte Chloé-outfit aan te hebben ga je voor stofjes met een textuur en hou je je broek, rok of kleed lekker kort. “Ik ben niet van de grootste, dus ik draag liever korte dingen zodat ik er niet nog kleiner uit zie”. Chloé gaat dus niet snel grijpen naar kledij die tot onder haar knie komen. Zelfs in de winter is een jumpsuit met korte broek niet uit haar outfits weg te slaan. “Met een goeie panty eronder die lekker warm is, gaat dat ook”.

Print op print? Yes please!

“In de winter draag ik niet zo vaak print op print, maar in de zomer ga je dat wel veel zien bij mij”. Waarom dat precies komt? “Ik denk dat ik in de zomer meer broeken draag waar er een leuke, kleurrijke print op zit dan in de winter, dus die print op print outfits komen meer voor in de zomer”. Wij kijken alvast uit naar de zomer, om haar kleurrijke outfits te ontdekken!

Zelf ook inspiratie opdoen bij Chloé? Volg haar dan zeker op Instagram.

Bekijk ook

We keken ook binnen in de kleerkast van Pauline Grossen, een kleurrijke modeblogger.