Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De must-haves van An-Katrien Casselman

Kleurrijke modeblogger An-Katrien Casselman neemt ons mee in haar kleerkast en toont een paar van haar favoriete outfits van het moment.


Wie An-Katrien al even volgt op Instagram, weet dat ze een heel kleurrijk persoon is. Ze heeft altijd wel een “touch of joy” in haar outfit zitten en dat vindt ze heel belangrijk. “Ik ben een heel kleurrijk en enthousiast persoon, dus dat komt ook altijd terug in mijn outfits”. Haar ensembles zijn altijd een plezier om naar te kijken en zorgen voor dat straaltje zon in je leven.

De eerste stap om kleur te dragen? Combineer met een jeans!

Ben je zelf nog niet overtuigd van een heel kleurrijke outfit? Dan heeft An-Katrien dé ultieme tip voor jou: combineer een jeansbroek of -rok met een kleurrijke top. Zo draag je al voorzicht wat kleur en kan je stap voor stap meer en meer kleur toevoegen aan je dagelijkse ensembles. “2022 zal een heel kleurrijke zomer hebben denk ik, echt alle kleuren zullen in de mode zijn dit seizoen en dat maakt mij natuurlijk ontzettend gelukkig. Dit wordt het jaar waarin ik iedereen een beetje kleur bijbreng!”

Seventies vibes met An-Katrien

Dat alles terug keert weten we al langer, maar dit jaar is de voorliefde voor de modetrends uit de jaren ’70 opvallend bij An-Katrien. Wijde broekspijpen, veel kleur, spencervestjes… Het is allemaal in de mode nu en perfect om een zalige outfit mee op te bouwen!

Bekijk ook

We keken ook binnen in de kleerkasten van Pauline Grossen en Chloé Vandenbussche.

Meer inspiratie halen uit outfits van An-Katrien? Kijk dan hier naar onze aflevering van In de kleerkast van An-Katrien