Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

7 For All Mankind werkt samen met Cara Delevingne

Voor de lente- en zomercollectie heeft denimmerk 7 For All Mankind actrice en model Cara Delevingne kunnen strikken. De collectie focust op een klassieke maar toch zorgeloze stijl.


Cara Delevingne is bekend van haar unieke kledingstijl. Dat moest 7 For All Mankind ook gezien hebben. Voor hun nieuwe collectie konden ze de actrice strikken. De samenwerking past dan ook perfect bij het merk, dat door vrouwen geleid wordt en sterke vrouwen wil aanmoedigen hun invloed te gebruiken om goede doelen te steunen.

De pandemie zorgt ervoor dat we mode anders gaan ervaren. Het mag allemaal wat minder gestructureerd zijn. In deze collectie komt dat tot zijn recht in de zorgeloze maar toch verfijnde uitstraling. Volgens Francesca Toninato, Global CEO van 7 For All Mankind komt de inspiratie uit de wereld om hen heen. Dit vertaalt zich in een collectie met retrovormen uit de jaren ’70 in combinatie met moderne pasvormen en duurzame materialen.

7 For All Mankind heeft ook een donatie gedaan aan The Cara Delevingne Foundation. Deze organisatie zet zich in voor Covid noodhulp, opvangcentra voor vrouwen, voedselbanken, geestelijke gezondheid, LGBTQ + en gezondheidszorg.

De collectie is vandaag uit op www.7ForAllMankind.com, in alle 7 For All Mankind-winkels en bij exclusieve retailpartners.

(Embargo tot 24/2, wanneer collectie uitkomt)