Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Accessoires met een persoonlijk tintje

Gille Demuynck was altijd al gefascineerd door persoonlijk getinte items. Die passie groeide uit tot een eigen lifestylecollectie Bureau Brutal. Je kan bij hem iPhonehoesjes en andere accessoires laten personaliseren. En Gille drukt er ook zijn eigen, herkenbare stempel op.


Gille is gesprecialiseerd in monogramming (symbolen opgebouwd uit twee of meer letters of andere grafische symbolen). Hij drukt de initialen onder hoge temperatuur in het leder en werkt de letters af met goud- of zilverfolie. “De monogramming is enorm opgekomen de laatste tijd”, aldus Gille. “Ook merken in het hoge segment, zoals Louis Vuitton, doen het. Ik denk ook met Bureau Brutal te doen. Maar op een iets commerciëlere manier en niet aan extreem hoge prijzen. Ik denk dat monogramming en personalisatie zeker nog lange tijd zullen doorlopen.”

Gille startte in 2019 met Bureau Brutal, maar bracht een pak ervaring mee. Ervaring die nu goed van pas komt. Ruim tien jaar geleden begon hij eerder toevallig in een boetiek te werken, vervolgens hielp hij een winkel mee opstarten om daarna door te groeien naar de b2b: “Dat vind ik interessant aan de mode: Het is niet enkel het product, het is ook een hele wereld die er achter zit. Die heeft op zich weinig met het modieuze te maken: het is meer distributiegewijs, de marketingstrategieën, de budgetten errond, enz…, Dat probeer ik ook mee te implementeren in Bureau Brutal.”