Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Walls: Inspiratie voor tijdloze wanddecoratie

Wil je binnenkort wanden in je huis een make-over geven? Met dit nieuwe boek doe je vast heel wat inspiratie op!


Walls: Tijdloze Wanddecoratie is hét boek om bij de hand te nemen wanneer je aan een interieurdesignproject begint. Het is een handige gids voor iedereen, van doorgewinterde interieurontwerper tot starter. Laat je inspireren door schitterende fotografie van gerealiseerde projecten uit grote wereldsteden zoals Parijs, Moskou, Madrid, Tel Aviv, Melbourne, …

Ontdek waarom de muren van een kamer bij uitstek het belangrijkste element bij het decoreren zijn. Een creatief ontworpen wand bepaalt de sfeer, verhoogt de dramatiek of creëert optische illusies die de verhoudingen van een ruimte visueel wijzigen.

Deze unieke publicatie bevat beelden van nooit eerder vertoonde projecten waaraan je naar hartenlust inspiratie kan opdoen, praktische informatie & voorbeelden die je laten zien hoe je je wanden in verschillende stijlen kunt aankleden, interviews met experts die essentiële tips delen en een nuttige handleiding die je helpt om een antwoord te vinden op al je vragen.

In dit boek vind je projecten uit wereldsteden; Parijs, Moskou, Madrid, London, Tel Aviv, Melbourne, Antwerpen, Barcelona & Rotterdam.

Ook Belgische topprojecten krijgen verdiende aandacht. Zo kan je binnenkijken in het hoofdkantoor van Belgisch projectontwikkelaar Rietveld Projects (Sint-Denijs-Westrem), Boulangerie Henri (Knokke) en de showroom van Geoffroy van Hulle (Maldegem).

Gerenommeerde interieurdesigners (Alexandra Chigintseva, Geoffroy van Hulle, Rietveld Projects, NW3 interiors &  Atelier Daaa) geven extra duiding bij hun projecten.

Walls: Tijdloze wanddecoratie van Laura May Todd kost €49,99 en wordt uitgegeven door Lannoo. 

Copyright foto’s: Orac Decor.