Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Cadeaus om heerlijk te chillen

Even helemaal tot rust komen: het is goed voor lichaam én geest. Met een cadeau om heerlijk te ontspannen scoor je dus sowieso bij je geliefden. Nog wat inspiratie nodig? Check deze tips!


Leren mediteren

Ben je vaak gestresseerd? Slaap je slecht? Kan je soms die oneindige gedachtestroom maar niet stoppen? Dan kan meditatie wel eens dé oplossing zijn. In een online masterclass (20 video’s) geeft Dr. Steven Laureys je een inzicht in de werking van meditatie en de effecten op lichaam en geest: van mindfulness en aandachtsmeditatie tot meditatieve trance en hypnose. Hij bewijst dat je helemaal geen monnik of neuroloog hoeft te zijn om de positieve invloed van meditatie te ervaren. Deze online masterclass maakt deel uit van het nieuwe online leerplatform “Leer het van de beste” van uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.

€49.99 Leer het van de beste

Heerlijke slaapkamergeuren

Slaapspecialist Swiss Sense maakt niet alleen comfortabele bedden en matrassen, maar ook een reeks accessoires die het slaapcomfort verhogen, zoals lekkere geurtjes. De nieuwe ‘Moments Pillow Spray’ is ideaal om zachtjes in slaap gewiegd te worden met een mix van lavendel- en hamman-aroma.

Ook ontwaken kan met een lekkere geurenmix. Even de ‘Fresh Linen’-kaars aansteken en je ochtend is gevuld met de verfrissende energie van lelie, tuberoos, bergamot en sinaassappelbloesem.

€12,95 (pillow spray) €14,95 (geurkaars) Swiss Sense

Comfy sloffen

Floris van Bommel is verslaafd aan sloffen. Het stond dus in de sterren geschreven dat de Nederlandse schoenenontwerper ooit een pantoffelcollectie op de markt zou brengen. Daarvoor werkte van Bommel samen met het

€89 Floris van Bommel

Yoga-mat

Zelfs een kwartiertje yoga is al een goede manier om je lichaam op te warmen, je immuunsysteem te boosten of je goed humeur aan te wakkeren. Uiteraard wil je de oefeningen op een comfortale manier uitvoeren en daarvoor heb je een goede ondergrond nodig. De gewatteerde biologische yogamat Pecora van allnatura biedt voldoende steun, zelfs bij actievere sessies.

€92,90 (75x200cm) €98,90 (90x200cm) allnatura

Chillen in bad

Zoek je een cadeau voor iemand die graag baddert? Dan wil die persoon vast ook een plaatsje voor alle spulletjes die daarbij horen: badproducten, een geurkaars, drankje, boek of tablet,… Een badrekje verzamelt het allemaal! Kies voor een exemplaar dat makkelijk uitschuifbaar is zodat je het kan aanpassen aan het bad.

32,55 Umbra via Fonq

Kleuren

Niet alleen kleuren op zich, maar ook de activiteit kleuren is heilzaam voor het gemoed. Het helpt ontspannen en bevordert de focus. Geen wonder dus dat kleurboeken voor volwassenen populairder zijn dan ooit.

€19,95 Juttu