Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verwilderde art deco woning is werkplek en exporuimte

Na een jarenlange onderwijscarrière was Patsy Delarue klaar voor een nieuwe wending in haar leven. Toen ze een jeugdvriend tegen het lijf liep die werkt als boomchirurg en meubelmaker in Bourgondië wist ze dat zelf ook iets met hout wou doen.


Dat was het begin van haar lijn van houten servies en snijplanken onder de naam Petit Patsy. Dat doet ze enkel met lokale houtsoorten want ecologie en duurzaamheid staan centraal in het leven van Patsy. Een gezellig verwilderde art deco woning uit de jaren 20 is daarbij haar werkplek en exporuimte. Een plekje dat helemaal bij Petit Patsy past, authentiek en origineel en waar het groen alles mag overwoekeren.

Bekijk hier andere afleveringen van Tendens Wonen.