Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Klaar voor eindejaar met Tiany Kiriloff

Mode-icoon Tiany Kiriloff en Belgische retailer LolaLiza zetten samen hun schouders onder een prachtige feestcollectie, waarin elke vrouw schittert.


Tiany Kiriloff ontwierp samen met LolaLiza zes statement pieces die je vrouwelijk en zelfzeker doen voelen, met een vintage kantje en dat tikkeltje glitter & glam. Een ribfluwelen, donkerblauw pak, een zilveren jumpsuit en een schattig maar stijlvol jurkje met lovertjes… Er zit iets tussen voor iedere vrouw op elk moment.

De perfecte match

Dat local lover en liefhebber van Belgische mode Tiany en modemerk LolaLiza de handen in elkaar slaan, is een logisch gegeven. LolaLiza houdt van smart fashion: het Belgische merk werkt het liefst met lokaal talent en produceert kleine collecties gericht op de vraag. Zo kan het modemerk snel switchen en kort op de bal spelen. Het resultaat? LolaLiza is mee met de nieuwe trends, maar op een verantwoorde manier. Bovendien gaan de stoffen lang mee en zijn de stukken vaak tijdloos.

Voor zowel LolaLiza als Tiany is de toegankelijkheid van mode een belangrijke zaak. Zo zijn de kledingstukken van LolaLiza betaalbaar en telt het merk tot maatje 48. Elke vrouw verdient het om zelfzeker te zijn in kleren waar zij zich comfortabel in voelt.

De feestelijke collectie

We mogen weer! Hoog tijd om te feesten en je op te kleden. Ruil je oude joggingbroek voor statement pieces die zorgen voor een instant glam effect. Aan de hand van deze filosofie ontwierp Tiany samen met het ontwerpteam van LolaLiza de feestelijke collectie. Van de opmaak van het moodboard, de keuze van de stoffen en de patronage, tot de fitting en de finale details, alles gebeurde in samenspraak. Belangrijk in deze collectie waren de pasvormen en de betaalbaarheid. De collectie moest voor iedereen toegankelijk zijn.

“Samen ontwierpen we magnifieke stukken voor verschillende types van vrouwen, niet enkel voor zij met maatje 34. Elke vrouw die zich in no time fabulous voelt, daar gaan we voor,” vertelt Tiany.

Het resultaat? A tribute to your glam & elegant self. Vrouwelijke kledingstukken die je prachtig doen voelen, maar toch heel comfortabel zitten. Van loungewear naar draagbare glamour.

Op het lijf geschreven

In de modewereld behoeft Tiany geen introductie. Wie haar volgt op social media, weet dat haar 3 mini-me’s (dochters) wel vaker de leukste kledingstukken uit haar garderobe opeisen. Benieuwd wat zij uit deze collectie zullen wegsnoepen? Eloise, Elena en Otilia kregen elk een statement piece in de collectie. De jurk met lovertjes past volledige bij het speelse karakter van Eloise. Het jurkje is kort, maar heel stijlvol. De power suit verwijst dan weer naar Eloise, Otilia was de inspiratie voor de gedurfde prints in de collectie.

De feestelijke collectie ligt vanaf 12 november in de rekken bij geselecteerde LolaLiza winkels en is ook online verkrijgbaar.