Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Hoe woont de CEO van een meubelbedrijf?

Als je een meubelbedrijf leidt, heeft dat uiteraard z’n weerslag op je privéwoning. Serge Silber, één van de CEO’ s van Marie’s Corner toont zijn eigen interieur: een mix van nieuwe objecten, iconische stukken en familie-vintage.


Serge Silber is samen met Philippe Vanhemelen CEO van Marie’s Corner. Het Belgische huis is wereldwijd actief en staat bekend voor de personaliseerbaarheid van de creaties. Tegenwoordig merkt Serge dat mixen in het interieur de trend is:  “Aarzel niet om materies, kleuren en stijlen te mengen. Er zijn geen richtlijnen meer. Iedereen kan zijn interieur op zijn eigen manier uiten.”

Marie’s Corner werd 30 jaar geleden opgericht vanuit een passie voor zitmeubelen en is ondertussen in een 20-tal landen actief. Serge ervaart dat Belgen een vooraanstaande rol spelen op de internationale markt. “Neem bijvoorbeeld Maison & Objet in Parijs. Dat is een beurs waar de Belgen heel aanwezig zijn. Mensen bezoeken ons echt om te zien wat de tendensen zijn. We zijn een referentie. Ik denk dat we fierder zouden moeten zijn, maar we blijven bescheiden. Zo zijn we nu eenmaal.”