Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nineties mode met Angelique Foré

Was je een tiener in de jaren negentig? Dan herinner je je vast nog de modehypes van toen: de grunge, de korte topjes oftewel de cropped tops,… Ook Angelique Foré heeft volop geëxperimenteerd met diverse stijlen. Haar looks evolueerden mee met de diverse trends van die jaren.


Angelique Foré lanceerde samen met Barbara De Beir Generation WOW, een ondernemersplatform voor vrouwen. Maar daarvoor was ze samen met onder andere Tiany Kiriloff ook al één van de oprichters van het online magazine Belmodo. De interesse voor mode was dan ook van in haar tienertijd levendig bij Angelique:

“Mijn stijl ging een beetje alle kanten uit in de jaren negentig. Ik heb de grunge gezien: de tijd van Nirvana, Pearl Jam,… Met lange witte t-shirts, versleten jeans en houthakkershemden. Dan ben ik een ‘marina’ geweest, met Buffalo’s, korte topjes,… Dat was de periode van de discotheken. En dan ga je op kot, studeer je verder en moet je je misschien iets  meer gedistingeerd gaan kleden. Ik heb heel lang in de Movies gewerkt, dat is zowat dé iconische winkel van Gent. Daar droeg ik heel veel jeans zoals het jasje dat ik nu draag. De topmerken van toen waren Replay, Pepe Jeans, Miss 60, El Charro,…”

Bekijk ook: