Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Julie Vermeire brengt dansbare collectie uit met CKS

TV-persoonlijkheid, TikTok-ster en spring-in-het-veld Julie Vermeire moest niet lang nadenken wanneer CKS haar vroeg om samen een collectie te ontwerpen: “ik ben fan van Belgische mode en ik vind het heel fijn om op deze manier ook mijn steentje bij te dragen aan lokaal en Belgisch kopen.”


De collab met CKS verliep erg vlot volgens Julie: “Kleding ontwerpen is een heel nieuw en leerrijk proces voor mij. Maar CKS luistert echt naar mijn ideeën en mening. Ze begeleiden mij doorheen het hele designproces.”

Julie Vermeire haalde haar inspiratie voor deze collectie uit haar dagelijkse leven. Kleding waarin ze zichzelf graag ziet en die ze zelf graag draagt. De items zijn makkelijk onderling te combineren, zowel sportief als casual.

Resultaat? Een urban style die tegelijk vrouwelijk en erg draagbaar is. Een zacht roze-grijze tartan print wordt gecombineerd met oversized cuts en relaxte silhouetten. Julie integreerde ook een eigen handgeschreven quote in de collectie die haar persoonlijkheid volledig weerspiegelt: soul shine. De collab met Julie Vermeire straalt een streetwear vibe uit waarmee CKS tienermeisjes hoopt aan te spreken.

Met deze collectie brengt CKS voor de eerste keer een kledinglijn uit die gericht is op tieners. De vraag was groot en wordt vervuld door een van de voorbeelden van veel tienermeisjes: Julie Vermeire. Wij gingen langs op de teen release party, een heus feest waar Julie haar fans de collectie al meteen konden passen en kopen. Er werd gedanst, gefeest, gepast en genoten!