Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Tendens is jarig!

In september is Tendens jarig en dat zal je geweten hebben! Met tal van reportages en wedstrijden is het de hele maand feest.


Op 2 september 1995 ging de allereerste aflevering van Tendens op de buis. Presentatrice Leen Demaré praatte onder meer met Veronique De Kock, toen pas verkozen tot Miss België. Hierbij alvast enkele sfeerbeelden uit de allereerste afleveringen van Tendens.

Met een jaartje vertraging (om de bekende reden) maken we alsnog een groot feest van onze 25ste verjaardag! Als 90s kid blikken we terug op ruim 25 jaar lifestyletrends. Wentel je samen met ons in de hypes van toen op het vlak van mode, beauty, interieur, eten en drinken. Welke trends hebben de tand des tijds doorstaan? Wat is eerder goed voor een nostalgisch feestje?  Het wordt een trip down memory lane en een echte feestmaand.

Zelf hebben we al taart gesmuld, maar ook jij geniet mee. In september maak je namelijk iedere week kans op tal van prijzen!

Bekijk ook: