Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Verfrissend drankje voor de zomer: ijsthee

Op een warme, zomerse dag is een heerlijk frisse ijsthee het perfecte drankje om even mee af te koelen. We gingen langs bij Kruiden Claus, die samen met Xavie van Mini Marie Tea kruidige ijsthees maakt.


Verrassende combinaties

Mini Marie Tea is een biologische familie thee zonder suikers, aroma’s, theïne noch caffeïne. Het is speciaal ontwikkeld zodat kinderen mee kunnen genieten van een gezellig theemoment, zowel koud als warm.

Het gamma van Mini Marie Tea bestaat uit 5 frisse ijsthees, die ook perfect zijn voor je kinderen. Van een drankje met munt, appel, aardbei, citroen en agavesiroop tot een drankje met basilicum, appels, limoen, gember en agavesiroop.

De combinaties van verschillende kruiden en fruit maken deze ijsthees uniek. Xavie vertelt er alles over in onze reportage. Meer informatie kan je hier vinden.

Kruiden Claus x Mini Marie Tea

Xavie werkt samen met Lode Claus, de ondertussen vierde generatie van familie Claus die Kruiden Claus open houdt. Hij vertelt ons over welke kruiden populair zijn in de zomer en welke combinatie in de ijsthee hij het meest verrassend vond.