Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

The Crystal Ship brengt kunst aan wal in Oostende

Zowel Belgische en internationale kunstenaars fleuren deze zomer de straten van Oostende op met nieuwe kunstwerken. Deze creaties vullen de bestaande werken aan van The Crystal Ship. Dit internationaal gerenommeerde festival biedt een leuke manier om de stad te ontdekken langs het gratis parcours.


Medianeras x The Crystal Ship

We mochten voor onze reportage even langs bij Vanesa en Analí, het kunstenaarsduo dat je misschien beter kent onder de naam Medianeras. Ze mochten voor het eerst een werk maken in Oostende. Hun afgewerkte werk kan je hieronder bewonderen, of natuurlijk nog beter: in het echt op de Torhoutsesteenweg 413.

The Crystalship: kleurrijke wandeling in Oostende

Normaal gezien komen er elke paasvakantie nieuwe werken op de lege muren in Oostende. Dit jaar is de editie uitgesteld tot in de zomer. Ondertussen kan je al een heuse wandeling of fietsroute doen om alle werken te bewonderen. Kom hier meer te weten over The Crystal Ship en plan je bezoek!