Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Supstories: interviewen op het water

Zeemeerminnen Kim en Laure maken samen boeiende supstories. Ze delen een passie voor beeld, verhalen en de zee. Met supstories nemen ze telkens een boeiende vrouw met een krachtige boodschap mee op het water. Wij mochten mee terwijl ze dokter Sandrine Aspeslagh interviewden op het water.


Supstories is een verhalenconcept, waarbij Laure en Kim samen met iemand met een krachtige boodschap op het water gaan.

Een verhaal waar foto en tekst elkaar perfect aanvullen

Kim is fotografe en brengt het verhaal helemaal in beeld met prachtige foto’s. Laure gaat samen met de gast van de supstory op het water met een sup. Al peddelend op het rustige water komen de mooiste verhalen tot stand. Het idee van interviewen op het water lijkt misschien bizar, maar uiteindelijk zorgt het water voor het nodige vertrouwen voor een diepte-interview.

Sandrine Aspeslagh, dokter en moeder met een boodschap

Laure en Kim nemen het liefst een vrouw met een krachtige boodschap mee op de sup. “Want vrouwen mogen wel eens wat meer in de kijker gezet worden op sociale media en gewoon in het algemeen”, aldus Kim. Sandrine is afkomstig uit Brugge en kent Laure al van een tijd geleden toen ze samen redders aan de kust waren.

“Sandrine heeft een heel mooie band met de natuur en draagt haar boodschap ook mooi uit naar anderen toe” weet Laure ons te vertellen. Een dame met een heel interessant verhaal dus.

De volledige supstory kan je hier lezen.

Voor één keer op de Reitjes

Normaal mag het absoluut niet, maar dankzij de toestemming van Stad Brugge en De Vlaamse Waterweg mochten de dames voor één keer toch op de Reitjes suppen. En wat een fijne ervaring was dat! Sandrine zag ‘haar’ stad ineens vanuit een ander oogpunt en kon genieten van de rust op het water.