Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Op vakantie in je achtertuin

Vorige week ontdekte je de Tortiga bij Dinner With The Queen. Deze week slapen we met Tendens op een vlot in het midden van de vijver van Polderwind in Zuienkerke.


Origineel overnachten in West-Vlaanderen

Dat je niet altijd ver moet reizen om fantastische plekken te ontdekken, bewijzen Kika en Tobias met hun Vlotkamp. Tobias Knockaert ontwikkelde de vlotten helemaal zelf. Tobias en z’n partner Kika wilden hun bezoekers een absolute topbeleving geven. Daarom liggen de vlotten in het midden van de 17 meter diepe vijver. Er is ook eentje voor minder mobiele mensen aan de rand van het water.

Kajakken naar het vlot

Er is geen boottaxi naar je vlot. Daar zorg je zelf voor. Elke vlot kreeg een toepasselijke naam, snoekbaars, sneep, rivierprik… en met de bijhorende kano, vaar je zelf tot bij je vlot. En da’s al een avontuur op zich.

Opgemaakt bed

Als je tot aan je vlot bent geraakt met je kano, dan wacht je een luxueuze en gezellig ingerichte tent met opgemaakt bed. De vlotten zijn verankerd in de vijver, maar draaien wel mee met de wind. Zo zit je altijd uit de wind op je terrasje en word je ’s morgens wakker met een ander zicht dan waarmee je ging slapen.

Eten op de vijver

Je kan natuurlijk je picknick en ontbijt meenemen (en nog eens op en af varen voor al je bagage), maar je kan ook eten in het restaurant aan de rand van de vijver. Wat een luxe, en dat in je achtertuin!

Bekijk ook