Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Logeren langs de Leie

Nu we eventjes niet zo vlot in het buitenland geraken voor vakantie, komen er heel wat tijdelijke vakantieplekken bij in ons eigen land. Vorige week ontdekte je in Tendens Vlotkamp, waarbij je overnacht op het midden van het water. Deze week logeren we niet op het water, maar er langs, met Vlaskamp.


Vlaskamp zet z’n tenten op op 6 locaties langs de Leie. Van Wervik tot Drongen. Telkens op een heel mooie locatie. Zo kan je in Lauwe logeren bij een boerderij en word je er ’s morgens verwend met een heerlijk hoeve-ontbijt met lekkere, lokale ingrediënten.

Pure verwennerij

Maar da’s niet het enige heerlijke aan Vlaskamp. Je overnacht in een luxetent waar de bedden voor jou gedekt klaar liggen. Kamperen dus, maar zonder zeulen met slaapzakken of matjes. Je kan ook douchen en gebruik maken van een toilet, en dat allemaal in het midden van de natuur.

Bekijk ook