Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Outdoor feesten in stijl

Niets zo fijn als ’s zomers tafelen in de buitenlucht! Eventplanner en interieurstyliste Chantal De Reu geeft stijlvolle inspiratie voor de mooiste outdoor-etentjes.


Chantal bouwde ondertussen heel wat ervaring op met thematische feesten. Met C Events organiseert ze zowel privé- als bedrijfsevents van a tot z. Daarnaast verzorgt Chantal met C Home Styling ook interieurstylings voor de vastgoedsector en handelszaken.

“Hier hebben we een setting voorbereid met hoge receptietafels voor het aperitiefmoment”, vertelt Chantal. “Op de gedekte tafel werk ik met kleurrijke bloemen, in dit geval pioenen die momenteel volop in het seizoen zijn. Voor ’s avonds is er een gezellige loungesetting met haardvuur.”

“Als styliste hou ik in de eerste plaats rekening met de locatie en aansluitend ook wel met trends. Tegenwoordig zijn natuurlijke elementen en goudtinten nog altijd in.”

Vind je het moeilijk om diverse kleuren te combineren? Chantal geeft als tip om de ondergrond sober te houden: “De meeste mensen hebben wel een wit tafelkleed liggen of gebruik zoals ik hier zachtroze. En dan kun je accenten leggen met het servies, bloemen en kandelaars. Op die manier vormt het één mooi rustig geheel.”

Locatie: ’t Convent Lo-Reninge.

Foto’s: Nick Decombel