Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Koekjes van over de hele wereld

Overal ter wereld staan koekjes synoniem voor verwennerij. De reislustige Belinda MacDonald heeft er in ieder geval al heel veel geproefd. Belinda reist niet alleen veel, ze woont ook al twintig jaar in België, heeft Schotse roots en groeide op in Australië. Ze verzamelde tal van ideeën voor koekjes, experimenteerde met de recepten en bundelde ze in een boek.


Belinda MacDonald aka The Australian Chef volgde de liefde en belandde zo in België. Tijdens haar reizen sprokkelde ze evenveel recepten als verhalen. Omdat een koekje nooit zomaar een koekje is, maar een herinnering, troost, of een cadeautje aan jezelf op een doordeweekse dag.
In Belinda’s Homemade Cookies vind je recepten voor meer dan 66 koekjes en plaatkoeken: van haar eigen havermoutkoekjes tot smeuïge brownies en zalige lamingtons.

Het resultaat is een boek vol verrassende recepten, inclusief gezonde suiker- en glutenarme varianten. De auteur vertelt met passie en humor waar ze de recepten ontdekte en hoe ze deze verder ontwikkelde.

Maak hier kans op het boek van Belinda!