Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Generation WOW: onderneemsters ondersteunen elkaar

Ondernemersduo Barbara De Beir en Angelique Foré lanceren Generation WOW, een uplifting ondernemersplatform voor vrouwen in België. Ze hebben het hun missie gemaakt om andere ondernemers te inspireren.


Generation wie?

Angelique en Barbara bundelden hun krachten en kennis van ondernemen samen en startten met Generation WOW om andere onderneemsters te ondersteunen. Ze geloven als geen ander in de kracht van een netwerk. Daarom is de community zo belangrijk voor hen.

Je kan een kijkje nemen op hun website om meer te leren over Generation WOW.

Empower your network

Het powerduo startten enkele weken geleden met een nieuwe podcastreeks, waarbij ze langsgaan bij ondernemende vrouwen met pit. Wij mochten een opname bijwonen, waarbij schoenenontwerpster Virginie Morobé te gast was.

Doe het met passie of doe het niet

De nummer één les die we onthouden uit deze reportage: ondernemen doe je beter met passie. Het is vaak met vallen en opstaan, en als je niet 100% achter je onderneming staat, is dit vaak de boosdoener die je succes in de weg staat.

Beluister hier de podcast met Virginie Morobé